Over ons

Wij zijn een familie poeliersbedrijf en groothandel die voornamelijk produceren voor slagerijen, horeca en horeca groothandel.

In 1984 ben ik, Gert, samen met mijn vrouw Erna na het behalen van het poeliers-diploma, begonnen als poelier-groothandel en zodoende hebben we nu al meer dan 30 jaar ervaring met het verwerken van kip tot diverse kip producten en leggen we ons steeds meer toe op produceren van kip-producten zoals kipsaté van kipfilet, dijenvlees droog of nat gemarineerd, gemarineerde kippen, uitgebeende en gevulde kippenbouten etc.

Wij bleven en blijven ons als bedrijf ontwikkelen en hierdoor groeide ons bedrijf mede ook door de export, we hebben diverse keren onze productie uitgebreid om de vraag bij te kunnen blijven. Daardoor zitten wij nu op onze huidige locatie in Nijkerkerveen.

Producten

Onze producten komen o.a. van reguliere kip, Beterleven kip, scharrelkip, halal kip en (landhoen). Welke wij dagelijks inkopen bij vaste leveranciers en slachterijen. Hierdoor hebben we grip op de kwaliteit die u van ons vraagt en gewent bent. En zijn wij in staat om een compleet assortiment te leveren.

Elke dag snijden onze vakkundige medewerkers ambachtelijk het vers aangeleverde vlees zorgvuldig voor elke klant op maat. Bij ons gaat kwaliteit voor kwantiteit.

Hygiëne

Hygiëne is een punt waar wij persoonlijk veel zorg aan besteden. Wij controleren met Arga-controle regelmatig of onze ruimtes, materialen, machines en voertuigen voldoen aan de hoogste gestelde hygiënische normen. Daarnaast worden onze producten regelmatig door een extern laboratorium getest en gecontroleerd. En onze medewerkers werken volgens de huidige geldende wettelijke hygiëne normen. We leren onze medewerkers deze standaard aan en blijvend toe te passen in de praktijk. Zo weten wij dat u als klant de beste kwaliteit krijgt.

Alle onze producten of het nu van leverancier, productie, overslag of aflevering is constant gekoeld.

Informeer gerust bij een van onze medewerkers naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.